De kracht van de combinatie

Terneuzen

Mr.F.J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
Postbus 321, 4530 AH  Terneuzen
T  0115-649121  |  F 0115-649221

Route: klik hier

Roosendaal

Argon 28b
4751 XC Oud Gastel
Bedrijventerrein Borchwerf II
T  0165-512437  |  F  0165-512668

Route: klik hier

info@21groep.nl

Diensten & Producten

Energiebeheer en Advies

Voor dat er over gegaan wordt tot het opwekken van alternatieve energie door bijvoorbeeld zonnepanelen kan AdviSun 21 eerst een traject ingaan om uw huidige energieverbruik zo optimaal mogelijk te maken. Wij kunnen gedurende langere tijd metingen verrichten die uw energieconsumptie gedetailleerd in beeld brengt. Vervolgens kunnen wij u adviseren om bepaalde aanpassingen te doen in uw installatie die het verbruik naar beneden zal brengen. Gevolg is dat u minder kosten zult hebben aan uw energieverbruik. Deze eerste besparing kan direct ingezet worden om te investeren in alternatieve energiebronnen die de kosten van energie nog verder naar beneden zullen brengen. Daarnaast zult u op deze manier een grote bijdrage doen aan de reductie van uw Co2 uitstoot. Wij kijken dus eerst wat er onder het dak gebeurd alvorens het op het dak te gaan compenseren.

Zonne-energie

Momenteel is de meest voor de hand liggende vorm van alternatieve energie een zonnestroom installatie. AdviSun 21 realiseert installaties die afgestemd zijn op het verbruik onder het dak. Wij gebruiken hierbij alleen kwalitatieve producten en oplossingen. We kiezen producten met de juiste keurmerken, garanties en opbrengstgaranties. Daarnaast passen wij zonnepanelen toe die vallen onder het PV-cycle programma zodat de panelen na hun levensduur duurzaam worden hergebruikt. Ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zullen alleen installaties aanleggen indien de veiligheid voor u en onze medewerkers gewaarborgd is. Wij doen dat onder het VCA-certificaat. AdviSun 21 kan voor u een maatwerk advies en offerte uitwerken met een gedetailleerde opbrengst berekening van uw situatie. Wij begeleiden u verder ook bij het aanvragen van eventuele subsidies en het aanpassen van uw nutsaansluiting indien dat nodig is.

 

Alternatieve energiebronnen.

Indien blijkt dat uw verbruik verder gereduceerd kan worden door toepassing van andere alternatieve energiebronnen of in combinatie met zonnepanelen dan kunnen wij dit ook voor u realiseren. U kunt dan denken aan Zonne-boilers en collectoren, warmtepompen en pelletkachels.

Power Quality

In het verleden kwam de elektriciteit van de centrale en werd de kwaliteit door de leverancier bewaakt. In de huidige situatie zijn er een groot aantal energiebronnen die allemaal leveren op één en hetzelfde netwerk. Des te belangrijker is het om de kwaliteit van de energie te bewaken om uw apparaten en machines storingsvrij te kunnen laten werken. Wij kunnen voor u metingen doen om te beoordelen of uw energie van voldoende kwaliteit is binnen uw pand of bedrijfscomplex.

Service en Onderhoud

Zonnepanelen hebben niet heel veel onderhoud nodig, het is echter wel aan te raden om een jaarlijkse check te laten doen om te kijken of alles nog in orde is. Aan de panelen zelf kunt u niet zien of ze hun werk doen, maar wel aan de opbrengst uiteraard. We kunnen u een installatie aanbieden met een monitoring systeem die bij afwijkingen of storingen ons op de hoogte stelt zodat er tijdig actie wordt ondernomen. Wij kunnen u hiervoor een onderhoudscontract aanbieden.

Inspecties

Zoals wij dat in het algemen doen vanuit de 21 groep kunnen we vanuit AdviSun 21 ook specifieke inspecties doen met betrekking tot zonnestroominstallaties. Indien een installatie wat ouder is dan kunt u ons een
inspectie laten doen zodat we uw installatie zo optimaal en veilig mogelijk kunnen laten werken.

 

 

 

Realisatie: TiDi Graphics